środa, 11 lipca 2012

Jadłospis - 1



Śniadanie: (~5:00-8:00)
5-10 bananów z 5-10 daktylami

Lunch/ II śniadanie: (~9:00-12:00)
sałatka owocowa - owoce jagodowe (np. truskawki, poziomki, jagody, aronie, jeżyny, maliny), winogrona, brzoskwinie, mango
 lub
smoothie-koktajl

Obiad: (~13:00-15:00)
2kg sałatka z zielonych części warzyw

Podwieczorek/Kolacja: (~16:00-19:00)
skiełkowane zboża, warzywa strączkowe lub makaron warzywny (np. z cukinii, dyni).


Warto zadbać o odpowiednie połączenia pokarmowe. Nie łączyć słodkich i kwaśnych owoców ze sobą. Robić sobie kolejno dzień orzechowo-nasienny, strączkowy i zbożowy.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz