Dzień I
12 maja
woda z rejuvelac'em
(jakieś 4-6 łyżek rejuvelac'a)
Dzień II
13 maja
woda z sokiem z cytryny
(1/2 cytryny)
Dzień III
14 maja
woda z sokiem z cytryny
woda z sokiem z grejpfruta w postaci mrożonych kostek
(1 cytryna i 1/2 grejpfruta)
Dzień IV
15 maja
woda z sokiem z grejpfruta w postaci mrożonych kostek
woda z sokiem z selera naciowego i rejuvelac
(3/4 grejpfruta, pęczek selera naciowego)
Dzień V
16 maja
woda z sokiem z cytryny
woda z sokiem z selera naciowego i marchewki i rejuvelac
(1/2 cytryny, 1/2 pęczka selera naciowego = 135g soku, 600g marchewek = 258g soku)
17 maja
woda z sokiem z cytryny
woda z sokiem z selera naciowego i rzepy białej daikon/ sopel oraz kawałeczka liścia kapusty i rejuvelac
(1/2 cytryny, 1/2 pęczka selera naciowego = 135g soku, 917g czyli dwie pokaźne rzepy, gruby nerw z liścia kapusty 40g)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz